2x broodje carpaccio in Maastricht!

Ken je die specifieke zin in een broodje carpaccio maar weet je niet waar je het lekkerste broodje krijgt? Wij wel en wij hebben het voor je uitgezocht! In dit artikel vind je naar ons idee de lekkerste 2 broodjes in Maastricht.

Meestal als ik ga lunchen heb ik eigenlijk zin in een broodje Carpaccio. Het is lekker fris, ik hou van truffel en het is altijd rijkelijk belegd. Maar overal wordt dit broodje nét even anders klaargemaakt. Met truffelmayonaise, met basilicum dressing, met of zonder zongedroogde tomaat. Daarom vertel ik je in dit artikel waar in Maastricht je het lekkerste broodje carpaccio krijgt, naar mijn mening. Als hij geserveerd wordt zonder truffelmayonaise bestel ik hem niet dus dat ingrediënt hebben deze broodjes in ieder geval met elkaar gemeen.

  1. Cinq
    Dit restaurant heb ik vrij recent ” ontdekt”. Ik loop er elke dag langs maar tot een collega zei dat ik hier naar toe moest voor een broodje carpaccio was ik er nog niet geweest. En een broodje carpaccio wat erg lekker blijkt te zijn? Dat moet ik proberen! Dus ben ik hier afgelopen week dit broodje gaan uitproberen. En ik kan je vertellen, dit is mijn nummer 1 in Maastricht. Rijk belegd op 2 fatsoenlijke dikke bruine boterhammen, met genoeg pijnboompitten, truffelmayonaise en zongedroogde tomaten. Helemaal af. Mooie bijkomstigheid is dat deze zaak aan de Maas ligt, waardoor je erg gezellig zit en fijn in de zon kunt zitten.
    Cörversplein 5 | € 9 ,- | www.cinq-maastricht.nl
  2. Basilica
    Een andere verrassing was Basilica. Hier was ik alleen pas in de zomer geweest om Aperol Spritz te drinken in het zonnetje (dit terras heeft als een van de laatste nog zon op het Vrijthof), wat natuurlijk ook niet verkeerd is! In mijn zoektocht naar een broodje carpaccio, ja ik had er weer eens specifiek zin in, kwamen we uit bij Basilica. En wat bleek, een super lekker broodje! Dus ook Basilica kan ik je van harte aanraden als je zin hebt in een broodje carpaccio. Deze keer geen zongedroogde tomaatjes maar dat werd ruimschoots goedgemaakt door de truffel en de parmezaanse kaas.
    Vrijthof 15A | € 9,80 | www.basilicamaastricht.nl

Natuurlijk zijn er in Maastricht nog veel andere plekken waar je een lekker broodje carpaccio krijgt, maar deze twee staan ver bovenaan mijn lijstje. Dus heb je net als ik soms gewoon specifiek zin in een broodje carpaccio? Dan weet je nu waar je moet gaan!

Basilica

Zoeken

Social Media

Partner Worden?

Ben jij ondernemer in Maastricht of omstreken?

Meld je dan nu aan en krijg een eigen bedrijfspagina.

Stuur een mail naar info@maastrichtcentraal.nl