Alex Maastricht – van ster op het podium naar frisse hotspot

Een nieuwe hotspot in de hippe wijk Wyck. Een must tijdens je dagje Maastricht of gewoon in je lunchpauze. Ontdek de gevarieerde kaart en laat je verrassen.

Je gaat een dagje shoppen, je woont of je werkt in Maastricht en denkt rond lunchtijd dat je wel trek hebt. Maar waar ga je naar toe? De keuze is immers reuze in de stad! Nou wij helpen je een handje: de gloednieuwe bar Alex Maastricht is een must visit.

Bar bites, Bagels en Fab Fries

De kaart bestaat uit een gevarieerd ontbijt, lunch en avondkaart. Er is enorm veel keuze maar het is
verre van een standaard menukaart. De avondkaart kent bijvoorbeeld een foodsharing concept. Zelf ben ik echt fan van een dergelijk concept, je kunt namelijk zoveel meer proeven dan wanneer je een gerecht per persoon besteld! Inmiddels ben ik al een paar keer gaan eten bij Alex Maastricht en heb ik verschillende gerechten al geprobeerd. Wanneer je naar Alex gaat voor lunch dan zit je met de coppa di parma, Norwegian Salmon bagel of de double trouble altijd goed. Vergeet niet om ‘on the side’ een portie Fab Fries te bestellen. Waarom ik dit aanraad? Er zit truffelsaus op, meer hoef ik niet zeggen toch!

Zoals ik al zei bestaat de avondkaart uit een gevarieerde Shared Dining kaart. Op de kaart vind je onder andere de Wycked Avocado, Pasta Tartuffo, lekkere salades en Thai Chicken. Wat is zo bijzonder vind is dat de keukens erg gevarieerd zijn, o.a. Italiaans en Aziatisch, maar dat het verrassend goed bij elkaar past en smaakt. Meestal richt een restaurant zich op een keuken, maar Alex Maastricht doet hier niet aan mee en doet gewoon wat hij zelf wil. Het is een ontdekkingstocht en ik hou ervan.

Eat, Drink & Sleep

Bij Alex kun je niet alleen terecht voor een lekkere lunch of diner maar het is ook nog een hip hotel en vrijmibo plek. Zoals ze zelf zeggen voel je je snel thuis in stijlvolle stadshotel met fantastisch uitzicht op recent nieuw ingerichte hoofdstraat richting het Centrum. En hier is geen woord van gelogen. Alex Maastricht heeft een stijlvolle bar, gastvrij en vriendelijk personeel, ik ben fan!

  

 

Zoeken

Social Media

Partner Worden?

Ben jij ondernemer in Maastricht of omstreken?

Meld je dan nu aan en krijg een eigen bedrijfspagina.

Stuur een mail naar info@maastrichtcentraal.nl