CoffeeLovers – meer dan alleen koffie!

Een lunch waar je je de hele dag op kunt verheugen samen met een heerlijke kop koffie. Dat klinkt toch gewoon als een plek om uit te proberen? Coffee Lovers is die plek!

Waarschijnlijk ken je CoffeeLovers wel als je uit Maastricht komt of hier woont. Maar waar ken je het dan van? Van de lekkere koffie? Het gebak? Of misschien van de lunch? Zonder twijfel heeft CoffeeLovers geweldige koffie maar in dit artikel ga ik je wat meer vertellen over eten bij CoffeeLovers.

Verschillende locaties: Plein 92, Universiteit en Dominicanen

Met 6 vestigingen in Maastricht ben je hier vast wel al een keer geweest. Tegenwoordig heeft deze populaire keten ook uitgebreid naar Nijmegen, Roermond en Eindhoven. En daar zijn wij heel blij mee! Iedereen zou moeten kunnen geniet van de koffie specials en de broodjes die ze hebben. De bekendste zaak is toch wel die in de Dominicanen Kerk. Een kerk die is omgetoverd tot een prachtige boekhandel met achterin, op het altaar, een van de zaken van CoffeeLovers. Ook al vind ik de locatie erg mooi zal ik hier niet gauw naar toe gaan, het is te druk én mijn guilty pleasure staat hier niet op de kaart. De Focaccia Club.

Mijn favoriete locatie van CoffeeLovers is die op Plein 92. De kaart is hier lekker uitgebreid, er is een heerlijk terras in de zomer en voor mij is het ideaal om tussen de bedrijven door snel te lunchen. Je kunt er tegenwoordig ontbijten, lunchen, high tea’en en er is zelfs een kleine borrelkaart. Ik heb hier al menig katerontbijtje versleten maar ik ben vooral fan van de lunch. Je kunt bij CoffeeLovers met de lunch alle kanten op: een tosti, een BLCTC, soep of een lekkere burger. Maar welk gerecht je ook besteld, het is een lust voor het oog. Gelukkig hoef je nooit heel erg lang te wachten en kun je snel aanvallen!

Broodjes dilemma

Ik twijfel altijd tussen 2 broodjes, ik wissel een beetje af. Eigenlijk zonde met zo’n uitgebreide kaart en ik neem me ook altijd voor iets anders te proberen. Helaas faal ik daar altijd in! Ik ga standaard voor de Focaccia Club of de Soft club toasted. Voor de eerste moet je goede honger hebben maar wat is die lekker! Je krijgt een toren van brood, kipfilet, spek, cocktailsaus en de kaas druipt lekker van je broodje af. Niet heel gezond maar ach, moet af en toe kunnen! Hierna hoef je ook niet meer te eten de rest van de dag dus wat maakt het uit. De soft club is eigenlijk een de mooie middenweg. Je krijgt 6 rolletjes van zacht witbrood waarvan er 4 gevuld zijn als de club en 2 met tonijnsalade. Met rucola en frisse basilicummayo is dit broodje langzaam de club aan het vervangen als favoriet.

Ook buiten deze twee gerechten heb je nog andere lekkere broodjes. Zo kan ik de Focaccia Caprese of Focaccia Tradizionale erg aanbevelen als je wat minder honger hebt. Ook heb ik me laten vertellen dat de Burger niet verkeerd is! Toen ik hem zag had ik ook wel een beetje spijt dat die niet op mijn bordje lag. Als laatste keuze heb ik nog de BCLTC: Bacon|Cheese|Lettuce|Tomato|Chicken. Genoeg keuze! Ga je lunchen maar heb je meer zin in zoet, dan kun je je hart hier ophalen! De taarten zien er allemaal even lekker uit.
Plein 1992 | Ruiterij 2 | €-€€

Lees meer over heerlijke hotspots in Maastricht!

Zoeken

Social Media

Partner Worden?

Ben jij ondernemer in Maastricht of omstreken?

Meld je dan nu aan en krijg een eigen bedrijfspagina.

Stuur een mail naar info@maastrichtcentraal.nl