Escape Hunt Maastricht

Escape Hunt Maastricht heeft een aantal kamers. Het pand waarin de kamers gevestigd zijn is een Rijksmonument van rond 1800.

Als echte Maastrichtenaar heb je vele keuzes aan activiteiten die je kan ondernemen in Maastricht. Ditmaal viel de keuze op het bezoeken van een escape room.

Escape Hunt Maastricht was makkelijk te vinden op het internet, had goede recensies en de perfecte locatie, namelijk: Boschstraat 108, midden in het hart van de stad.

Escape hunt maastricht binnen

Escape Hunt Maastricht heeft een aantal kamers. Het pand waarin de kamers gevestigd zijn is een Rijksmonument van rond 1800. De kamers zijn allemaal gethematiseerd rond de zeer welvarende familie Beaumont die het pand bouwden waarin The Escape Hunt Maastricht gevestigd is. In de escape rooms waan je je even helemaal in de 19de eeuw.

Je kan trouwens erg gemakkelijk je tickets boeken en betalen op de website.

Eenmaal aangekomen bij het oude Rabobank kantoor, wat nu de locatie van Escape Hunt Maastricht is werden we vriendelijk ontvangen door de eigenaar. Leuk en persoonlijk contact. Het gebouw was prachtig gerenoveerd en ingericht. De eigenaar vertelde het verhaal van onze escape room en legde de spelregels uit.

Wij vonden het een sterk pluspunt dat de kamers en spellen zelf bedacht zijn door de eigenaar. Erg origineel en uniek.

Nadat alles duidelijk was uitgelegd bracht hij ons naar een van de kamers en liet ons achter. Binnen 1 uur moesten we 3 kamers vrijspelen door allemaal raadsels en puzzels op te lossen. In onze kamer moesten wij een moord oplossen. Er zat overal bloed, er lagen flessen wijn en de eerste opdracht werd aan ons gegeven. Ik dacht dat we dit klusje wel makkelijk gingen klaren maar dat bleek toch even anders te zijn. Het waren moeilijke en uitdagende opdrachten. Stapje bij stapje losten we de raadsels op en het werd steeds spannender. Mede door de tijdsdruk want in de kamer hangt een scherm met een countdown timer van 1 uur. Helaas is het ons niet gelukt om op tijd te ontsnappen…

Ik had niet verwacht dat spelen van een escape room zo leuk kon zijn. Het was mijn eerste keer maar zeker niet de laatste.

Prijs

2 personen €59
4 personen €93

Eindconclusie

1. Erg uitdagende raadsels (niet 1.2.3 opgelost)
2. Prachtige inrichting
3. Ideale locatie

Ben je nieuwsgierig geworden naar de spannende verhalen van deze escape room? Een bezoekje is het meer dan waard. Bezoek de website hier.

Wil je meer blogs van leuke activiteiten in Maastricht lezen? Klik hier.

Zoeken

Social Media

Partner Worden?

Ben jij ondernemer in Maastricht of omstreken?

Meld je dan nu aan en krijg een eigen bedrijfspagina.

Stuur een mail naar info@maastrichtcentraal.nl