Lunch tip – Johnny Wrap!

Een plek waar je wel 17 verschillende soorten wraps krijgt, dat klinkt toch fantastisch? Bij Johnny Wrap krijg je ze. Varianten die je nog niet eerder bent tegengekomen maar ook de altijd lekkere standaard wrap. Bij deze zaak langs de Maas, aan de Wijck kant, kun je alle kanten op! Beef Saint Laurent Sinds de […]

Een plek waar je wel 17 verschillende soorten wraps krijgt, dat klinkt toch fantastisch? Bij Johnny Wrap krijg je ze. Varianten die je nog niet eerder bent tegengekomen maar ook de altijd lekkere standaard wrap. Bij deze zaak langs de Maas, aan de Wijck kant, kun je alle kanten op!

Beef Saint Laurent

Sinds de opening van Johnny Wrap is dit een van onze regular lunch spots geworden. Het eten is erg lekker, veel variatie, de eigenaren zijn super aardig en de portie is perfect. Je kunt kiezen uit een aantal warme of koude wraps, net waar je zin in hebt. Zo kan ik de Beef Saint Laurant, El Classico, Leonardo di Carpaccio en Salmon Hayek aanraden. Sowieso vind ik de namen van de wraps leuk en alleen daarom moet je al een keertje gaan kijken.

Mocht je even geen zin hebben in een wrap dan is dat ook helemaal niet erg. Je krijgt er namelijk ook salades en nacho’s. En die nacho’s zijn echt een aanrader. Je kunt kiezen voor standaard met kaas en guacemole maar ook met extra’s als bonen, gehakt of creme fraiche. Zelf heb ik meestal gewoon zin in een wrap maar ik heb natuurlijk ook de salade een keertje geprobeerd. Eigenlijk is dit gewoon een wrap maar dan met sla ipv de wrap. Hartstikke smaakvol!

Barack O’Banana

Elke wrap is vers van de bakker in een naturel of spelt variant. Johnny Wrap is ontstaan doordat zijzelf een tussenstop miste waar je even energie kunt aanvullen maar toch verantwoord kunt eten. Niet gek dat je er dan ook gezonde smoothies krijgt zoals de Barack O’Banana of een Pompelientje.

Geen zin om te halen? Dan kun je nu ook je wrap lekker bestellen en thuis laten bezorgen! Wij geven het dan wel als lunchtip, maar je kunt dit natuurlijk ook prima als avondeten bestellen!
Cörversplein 3 | €

Zoeken

Social Media

Partner Worden?

Ben jij ondernemer in Maastricht of omstreken?

Meld je dan nu aan en krijg een eigen bedrijfspagina.

Stuur een mail naar info@maastrichtcentraal.nl