Wat te doen ’s Avonds in Maastricht?

Wat te doen in Maastricht? Wij geven antwoord op deze leuke vraag!

De avond in Maastricht

Maastricht is een van de gezelligste steden om ’s Avonds op pad te gaan. Met talloze terrasjes, kroegen, tapas barretjes en restaurants is er wel voor iedereen een leuke hotspot. Maar als je gegeten hebt en je hebt toch nog zin om een uurtje door te gaan, waar moet je dan zijn? Wij van Maastricht Centraal hebben er een aantal voor jullie uitgezocht.

De Gouverneur

Lust jij wel een biertje? Dan is De Gouverneur echt een plek waar je de hele avond kan doorbrengen. Het is er altijd gezellig druk en bier genoeg!

De Gouverneur is een Belgisch speciaalbieren-café met een knipoog naar vroeger. Het is gelegen op de Markt van Maastricht. Ze bieden een assortiment van 250 uiteenlopende Belgische speciaalbieren. Mocht je trek krijgen na al die lekkere biertjes dan serveren ze ook heerlijke ”hoppas” (kleine gerechtjes) uit eigen keuken.

Mr. Smith

Hou jij niet van bier maar wel van cocktails? Mr. Smith is gelegen in de
Rechtstraat (55) en echt een verborgen parel. Met verborgen bedoelen we écht verborgen. Deze locatie heeft geen ramen, geen uithangbord, je ziet zelfs niet aan de voorkant dat er een cocktail bar zit. Het enige dat er is is een deur met een gouden bel. Druk op de bel, de deur gaat open en je wordt vriendelijk verwelkomd.

De cocktails zijn net zo goed als het verhaal van Mr. Smith. Voor ieder wat wils en zeker de moeite waard om er een avond met vrienden door te brengen!

De Maastrichter Maltezer

Het meest iconische bier van Maastricht is terug! Deze historische brouwerij in Maastricht wordt weer terug in gebruik genomen. Al vanaf 1954 wordt er Maltezer bier op deze plek gebrouwen. Het was een van de eerste speciaalbieren van Nederland.

Bij deze spot kan je heerlijk zitten en genieten van een ècht Maastrichts biertje. Je kan er ook verschillende bierproeverijen doen, wijn drinken en eten. Een gezellig avondje gegarandeerd dus!

Genoeg te doen in Maastricht dus! Heb jij nog andere leuke hotspots in Maastricht? Laat het ons weten.

Zoeken

Social Media

Partner Worden?

Ben jij ondernemer in Maastricht of omstreken?

Meld je dan nu aan en krijg een eigen bedrijfspagina.

Stuur een mail naar info@maastrichtcentraal.nl